Yönetim Kurulumuz

Yönetim Kurulu Başkanı / İlker BALCIOĞLU

1970 İstanbul doğumludur. Aslen Trabzonludur.1992 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünden mezun olmuştur.1992 yılından bu yana çeşitli Özel Eğitim ve Öğretim Kurumlarında Rehber öğretmenlik, Müdür Yardımcılığı, Müdürlük ve Genel Müdürlük görevlerinde bulunmuştur. Halen bir eğitim öğretim grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği ve Atakent Eğitim Kurumları’nın ise Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır. On binlerce öğrenciye binlerce öğretmene eğitim ve bilim odaklı seminerler ve konferanslar düzenlemiştir.

Aynı zamanda yazar olan İlker Balcıoğlu’nun Farklı Motivasyon Teknikleri, Dikkatinizi Çekerim Sınavlarda Dikkat Problemini Çözen Kitap, İnsan Atatürk ve İşin Sırrı; Recep Tayyip Erdoğan Nasıl başarıyor? Adlı kitapları yayımlanmıştır.

Evli ve Zeynep ve Ali adlarında iki çocuğu vardır.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı / Abdüsselam ŞAHİN

1972 yılında babasının görevi nedeniyle Ağrı’da doğmuştur. Aslen Erzurumludur. 1994 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünden mezun olmuştur. Çeşitli Özel Eğitim ve Öğretim Kurumlarında 20 yıllık bir tecrübeden sonra farklı markaların çatısı altında frencainse şeklinde kendi eğitim kurumlarını açmıştır.

Evli ve dört çocuk babasıdır. Halen 40’ dan fazla Okul, Özel Öğretim Kursu ve Temel Lise gibi kurumların  üst düzey yöneticiliğini yapmaktadır.

Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Birol ÖZKAN

Merkez Genel Sekreteri Can DİZDAR